Alles over beton cire

Er zijn enorm veel keuzes als het gaat om het inrichten en decoreren van je huis. Eindeloos, zou je wel kunnen zeggen. Trends komen en gaan maar er zijn bepaalde producten en stijlen die nooit uit de mode gaan. Omdat ze tijdloos zijn bijvoorbeeld, en/of duurzaam. In deze blog vertel ik je daarom over beton cire. Misschien heb je er weleens van gehoord. Lees je mee?

Wat is het?

Goed, als je er nog niks van gehoord hebt, is het wellicht lastig voor te stellen waar ik het over heb. Beton cire is als het ware een afwerking van beton. Het zorgt dus voor een element in huis wat heel robuust en grof is maar toch met een hele klassieke en nette afwerking. Daarnaast kan het ook wel tegen een stootje.

Waarvoor te gebruiken?

Bij beton denken we vaak aan het spul dat in een loods ligt en dat geeft een ongezellig gevoel. En dat terwijl het naast dat het heel makkelijk te onderhouden is, ook nog eens voor veel verschillende dingen te gebruiken is. Je kan het als vloer storten. Beton cire badkamer is prachtig en geeft een klassiek uiterlijk aan de kamer. Maar je kan het ook in meubels verwerken. Denk bijvoorbeeld aan het bad in de badkamer of misschien een massieve tafel.

Zelf aan de slag of laten doen

Om met beton cire aan de slag te gaan, hoef je niet altijd een bedrijf in te schakelen. Heel vaak kan je dit zelf doen. Bij beton-cire-webshop.nl bestel je de spullen en als je het al eens eerder gedaan hebt of samen werkt met iemand die ervaring heeft, kan je zo aan de slag. Maar je kan het uiteraard ook laten doen, als je er geen zin in hebt of simpelweg niet weet waar je moet beginnen. Niks mis mee en net zo makkelijk.

Beton cire van SmartDeco

Voor al deze dingen omtrent beton cire kan je terecht bij de beton cire afdeling van SmartDeco. Dit bedrijf heeft een hele tak speciaal voor beton cire. Hier kun je de losse spullen dus bestellen of een aanvraag doen om een opdracht door hen te laten uitvoeren. Je kan zelfs kiezen voor beton cire kleuren. Kleuren? Jazeker, grijs is maar één van de vele opties waar je uit kunt kiezen. Ik zei toch dat je beton cire voor veel verschillende dingen kan gebruiken. Door de afwerking te veranderen, kun je soms het hele product anders inzetten.

Laat een reactie achter