Trek die Elena Iachi schoenen uit, en loop eens met blote voeten op de grond…

Wij mensen zijn er heel erg aan gewend om met schoenen buiten te lopen, zoals Nike, Van Arendonk of Eleana Iachi damesschoenen. Maar wist je dat dit helemaal niet zo goed is? Want zo verliezen wij de echte verbinding met de aarde, volgens auteurs Clinton Ober en Stephen T Sinatra die het boek 'Grounding' schreven in 2014. Zo zou het volgens hen goed zijn om regelmatig even met blote voeten buiten op het gras te lopen om de verbinding met de aarde te ervaren, dit zou dan weer goed zijn voor een verhoging van de weerstand en vermindering van stress. Je kunt het zelf altijd een keer uitproberen. Dus doe het experiment, en trek die Prada pumps, Elena Iachi damesschoenen of sneakers van Van Arendonk eens uit, om te kijken wat het met jou doet!

Toch hebben we schoenen nodig 

Maar we leven niet meer als holbewoners op de aarde dus voor ons moderne mens zijn schoenen onmisbaar. Eigenlijk is deze moderne (tevens materialistische) tijd misschien niet altijd even goed en gezond voor ons. De schoen is niet meer dan slechts een praktisch nut, maar een waar mode-item geworden waar menigeen honderden euro's aan uitgeeft. Gezond of niet, soms lopen vrouwen zelfs urenlang met pijn in de voeten vanwege hun stiletto's of boots, om maar mooi voor de dag te komen, dikwijls met rugpijn tot gevolg. Gelukkig is dit jaar de wat plattere pump helemaal in de mode wat deze nadelige effecten grotendeels tenietdoet voor de vrouw.

Ga je voor Elani Iachi of toch voor Van Arendonk? 

Wat voor schoen kies jij? De modetrends voor 2022 zijn voor vele consumenten geschikt en online is er weer leuks te koop. We zien naast de platte pump ook de plateauzool weer helemaal terugkomen, zoals bij de laarzen voor de vrouw. Deze zag je ook al in de tijd van de Spice Girls. Kijk eens bij Elena Iachi damesschoenen, daar zul je veel betaalbare opties vinden. Maar ook bij een merk als Van Arendonk is er veel betaalbare keuze in leuke kleuren! Voor de man zie je veel hoge sneakers en elegante suède veterbootsEn jij als man kan ook uitgebreid slagen bij Van Arendonk en Elena Iachi. Unisex schoenen zijn helemaal in opkomst dit jaar, geschikt voor iedereen, en misschien vind je in die categorie bij Elena Iachi of Van Arendonk ook wel iets moois.

 

Laat een reactie achter